Meet & Greet Energie

MoVe organiseert vrijdag 14 oktober, 11.00-12.30 het derde webinar van dit jaar. Thema van het webinar is Verslogistiek Mainport-Greenport. Het webinar gaat over de vraag: hoe bouwen we verder aan een duurzame verslogistiek? Sprekers zijn onder meer afkomstig van Havenbedrijf Rotterdam, Greenport West-Holland, Dutch Fresh Port en Nature’s Pride.

Zuid-Holland is de Nederlandse hotspot als het gaat om het produceren, verwerken en vervoeren van verse producten. Deze producten moeten schoon, efficiënt en snel via de Rotterdamse haven worden vervoerd. Daardoor staat de infrastructuur voor de verslogistiek in Zuid-Holland onder druk. Het Rotterdamse Havenbedrijf en Greenport West-Holland willen de verslogistiek met Rijk en regio verbeteren en toekomstbestendig maken. MoVe stelt daarom een ontwikkelagenda op voor verbetering en verduurzaming van de verslogistiek in Zuid-Holland. Een meerjarige programma-aanpak met onderdelen zoals vervoer over water, gebruik van reeferhubs en emissieloos vervoer. Hoe kunnen we dit het beste doen?

U kunt zich online aanmelden via https://practical-media.webinargeek.com/mainport-greenport-verslogistiek.Pin It on Pinterest