Jaarplan 2024
De vakjury heeft 4 excellente ondernemers genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019: Anthura uit Bleiswijk, Dekker Chrysanten uit Hensbroek, Opti-flor uit Monster en Wim Peters Kwekerijen uit Someren. Deze ondernemers lopen voorop in de tuinbouwtransitie op het gebied van technische innovatie en marktgericht opereren met oog voor de mensen binnen het bedrijf en de wereld om hen heen. Deze ondernemers zijn een voorbeeld voor energiek en innovatief ondernemerschap.
Op woensdag 9 januari wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de feestelijke bijeenkomst in Keukenhof te Lisse. De bijeenkomst staat in het teken: ‘Aanpakken geeft energie’. Peter Kuipers Munneke werkt als meteoroloog aan de Universiteit in Utrecht en veel mensen kennen hem als weerman bij de NOS. Tijdens de bijeenkomst spreekt Peter over oorzaken van klimaatverandering, hoe de tuinbouw daarop kan inspelen en een steentje kan bijdragen aan verduurzaming.
Na de inspirerende verhalen van ondernemers, de bekendmaking van de winnaar is er voldoende tijd om bij te praten met collega’s tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de tuinbouw. We nodigen alle ondernemers van harte uit. Aanmelden kan via de website.


Pin It on Pinterest