Jaarplan 2024

Kasgroeit (partner van de Horti Academy) verzorgt op 26 januari, 13:30-16.30 uur, een workshop Groei-gesprekken voeren met je werknemers. De workshop is bedoeld voor de bedrijven waarbij de bedrijfsleider of ondernemer verantwoordelijk is voor de personeelszaken. Deelnemers leren effectieve gesprekken te voeren met hun werknemers en maken kennis met ontwikkelingsgericht leiderschap.

Gesprekken voeren met werknemers. Het schiet er snel bij in. Toch zijn goede ontwikkelgesprekken met werknemers heel relevant voor de groei van jouw bedrijf. Een goed ontwikkelgesprek leidt tot groei bij medewerkers die zich met meer betrokkenheid zullen inzetten voor je bedrijf.Wat heb ik eraan?

De workshop vindt plaats op 26 januari tussen 13.30 – 16.30 uur in het open innovatie- en expertise centrum Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom. Jos Klop (Kasgroeit) organiseert deze workshop. Dit doet hij samen met de Horti Academy: een samenwerking tussen InHolland Academy, Lentiz cursus en consult, Glastuinbouw Nederland, HortiHeroes, World Horti Center en Greenport West-Holland. De trainer tijdens deze workshop is Sjoerd Nieboer.

Meer informatie/aanmelden via de website van Kasgroeit.Pin It on Pinterest