Vacature
Programmasecretaris

Tijdens de Dutch Food Week – van 5 tot en met 16 oktober – vindt de grootste masterclass van Nederland plaats. DFW en de Greenport roepen telers, producenten, verwerkers en andere ondernemers tijdens deze periode een les aan te bieden aan een onderwijsinstelling naar keuze. 

Dutch Food Week (5-16 oktober 2019) laat op feestelijke wijze zien hoe in heel Nederland wordt gewerkt aan gezond, lekker en veilig voedsel voor iedereen. Tijdens Dutch Food Week delen partijen als de wetenschapper, boer, tuinder, kok, voedselproducent, foodexpert en retailer, hun enthousiasme, kennis en kunde met heel Nederland. De Greenport is mede-initiatiefnemer van DFW. (Meer informatie over ons programma kunt u hier vinden).

De Dutch Food Week Masterclass wordt de grootste masterclass van Nederland. Tijdens deze masterclass delen enthousiaste en trotse makers van ons eten hun kennis en kunde over ons voedsel met de jonge generatie van onze samenleving. Hiermee creëren we op grote schaal aandacht voor de vraag ‘wat eten we?’ en stimuleren we bewustwording over deze vraag onder jongeren. 

DFW roept alle bedrijven in de agrofood op ook een masterclass te verzorgen. De masterclass, invulling, locatie en het contact met de school regelt degene die de masterclass verzorgt (deelnemer) zelf. Denk aan een school in de buurt, van je kind, neef of nicht. Het is uiteraard aan de school zelf of de masterclass binnen hun programma past. Als u inderdaad een masterclass verzorgt, kunt u die dan aanmelden via de deelnemerspagina van DFW.Pin It on Pinterest