Jaarevent 2023

Het programma van de vierde editie van Dutch Agri Food Week (DAFW) is bekendgemaakt. De week is in vier jaar tijd uitgegroeid tot het grootste agrifood evenement van Nederland met 300 partners en 175 events op meer dan 1000 locaties. Verschillende grote activiteiten op 5 oktober markeren de start van DAFW. Het grote publiek is welkom bij de Grootste Groentekraam in Den Haag, professionals bezoeken het business event Tomorrow’s Food van Brightlands Campus Greenport Venlo. De Greenport maakt deze week het programma bekend van DAFW-events in de regio.

Tijdens het publieksevent de Grootste Groentekraam, een 200 meter lange marktkraam gevuld met duizenden kilo’s groenten, ontmoeten bezoekers telers van Albert Heijn uit heel Nederland die zelf hun verse groenten aanbieden. Marit van Egmond, directeur Albert Heijn, is aanwezig tijdens de aftrap in Den Haag.

Startevents door heel Nederland

Op 5 oktober organiseert Brightlands Campus Greenport Venlo, ook een van de partners van DAFW, voor agrifood-professionals het business event Tomorrow’s Food. Daar krijgt men antwoord op de vraag: hoe zorgen we er met elkaar voor dat er in de toekomst voldoende veilig en gezond voedsel is voor iedereen? Andere opties zijn de Frisian Foodture in Friesland, het Kindermenu 2.0 in Drenthe en de opening van de Zeeuwse editie van #DAFW18.

Ruim 1000 locaties

Het programma van DAFW is interessant voor een breed publiek: van jong tot oud en van agrifood-professional tot consument. Gezamenlijk zetten deelnemers de spotlight op de wereld van agri, tuinbouw en food. Op ruim 1000 locaties in heel Nederland kan men een kijkje komen nemen bij de ondernemer, boer, wetenschapper en student die zorg dragen voor ons dagelijks eten en het toekomstige voedselsysteem.

Bekijk het hele programma hier.

 Pin It on Pinterest