Energie Dashboard

Greenport Aalsmeer organiseert op 25 november (15.00-16.00) het tweede innovatiecafé ‘Circulariteit in de tuinbouw’. Dit keer staat de plant centraal: van het maken van nieuwe producten uit organische reststromen tot aan het halen van biologische meststoffen uit de planten zelf.

De hele wereld heeft het over circulaire economie en kringlooplandbouw, maar is er ook zoiets als circulariteit in de tuinbouw? Is het mogelijk om alle materiaalstromen op een of andere manier te hergebruiken? Iedere tuinder recirculeert zijn water, maar wat kan er nog meer? En wat betekent dit in de praktijk?

Het innovatiecafé is dit keer hybride: online en op locatie bij het Living lab Circulaire Tuinbouw in Bleiswijk. Bij het Living Lab is er ruimte voor maximaal dertig personen. Wilt u hierbij live aanwezig zijn, geeft u zich dan snel op. Online is het aantal deelnemers uiteraard onbeperkt. U kunt het innovatiecafé achteraf ook terug kijken via het YouTube kanaal van Greenport Aalsmeer.

Sprekers
Dewi Hartkamp – programmamanager bij Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN)
Peter Oei – programmamanager bij Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN)
Matthijs Dijkshoorn – directeur van Dijkshoorn Recyling
Peter Klein – directeur bij Biota-Nutrients

Aanmelden
U kunt zich online aanmelden. Let op: aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Geef bij uw aanmelding duidelijk aan of u dit innovatiecafé live of online wilt volgen. Indien u deelneemt aan het live event, dan rekenen wij op uw komst naar het Living Lab in Bleiswijk. Bent u onverhoopt toch verhinderd, laat het ons dan weten. Wij kunnen dan iemand anders blij maken met een van de dertig plekken die we op locatie beschikbaar hebben.Pin It on Pinterest