Jaarevent 2023

Schermafbeelding 2016-01-27 om 20.56.00

 

Schermafbeelding 2016-01-27 om 20.52.03

Op 12,13 en 14 april 2016 maken leerlingen van 13 t/m 15 jaar kennis met verschillende beroepen. SOB Oostland zoekt ondernemers en organisaties die iets willen doen voor leerlingen uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland, zodat zij een beter beeld krijgen van diverse beroepen en sectoren. 

Mogelijkheid 1: Bedrijfsbezoek

De leerlingen komen naar uw bedrijf. Het doel van het bezoek is oriënteren op diverse beroepen in uw organisatie. Het bezoek duurt gemiddeld anderhalf uur en kan bestaan uit een korte presentatie, rondleiding langs de afdelingen en/of een doe-activiteit: zien, ervaren en beleven. Desgewenst ondersteunen wij u bij het bedenken van een draaiboek.

Mogelijkheid 1: Gastles in de klas

We zoeken mensen die een workshop in de klas willen geven over hun opleiding, beroep of vak. Heeft u hulp nodig bij het bedenken van een interactief programma? We horen het graag. 

Wanneer

Dinsdag 12 april, woensdag 13 april 2015 en donderdag 14 april 2015 (tevens Girlsday: meisjes en techniek). U kunt zelf aangeven welke dag en hoeveel leerlingen er welkom zijn. 

Matching

De SOB programmamanager verzorgt de planning/matching tussen bedrijf en de school. De scholen verdelen de leerlingen in groepjes en zorgen voor begeleiding. De leerlingen worden goed voorbereid en kunnen aangeven waar hun interesses liggen. Na afloop worden de bezoeken geëvalueerd door de school en door het bedrijf.

Heeft u interesse om (een keer) mee te doen en op deze manier een bijdrage te leveren aan de nieuwe generatie in deze regio? Of wilt u de flyer ontvangen? Neem vrijblijvend contact op met de SOB Programmamanager Angela van Zaalen, telefoon 06-53221429 of mail naar [email protected]Pin It on Pinterest