Jaarevent 2023

Mark van der Knaap

[vc_row][vc_column width=”1/4″][nfw_team_member nfw_team_member_name=”Mark van der Knaap” nfw_team_member_color=”accent-color-3″ nfw_team_member_image=”1481″ nfw_team_member_job=”Directeur”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Sinds 2004 vormt Mark van der Knaap samen met zijn broer Iwan van der Knaap en Marco van Herk de directie van Anthura.

Mark:
“Mijn roots bij Anthura gaan terug tot in mijn vroege jeugd. Mijn vader, Nic van der Knaap startte al in de begin jaren ’70 met de veredeling van Anthurium. 
Mijn affiniteit met de tuinbouwsector is sindsdien alleen maar gegroeid. Een tuinbouwstudie in Wageningen lag voor de hand, maar ik heb een studie aan de TU in Delft wel degelijk overwogen. Om het vak in praktijk te leren, startte ik na mijn studie in Wageningen als bedrijfsleider in het familiebedrijf. In de daarop volgende jaren ben ik binnen Anthura doorgegroeid tot directielid.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]Pin It on Pinterest