Jaarevent 2023

Onlangs heeft het team van Greenport West-Holland afscheid genomen van Suzanne van der Vliet. Suzanne was actief op een aantal projecten en ondersteunde het secretariaat. Ze is voortaan actief voor startup Bazoeki. 

Suzanne: “De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier een bijdrage mogen leveren aan het werk van de Greenport West-Holland. Ik vond het ontzettend leuk om me te mogen inzetten voor het regionale tuinbouwcluster en de maatschappelijke uitdagingen die daarbij komen kijken. Zowel op projectniveau als op het secretariaat heb ik heel erg veel geleerd en fijn samengewerkt met de leuke collega’s van de Greenport. Ondanks mijn leuke tijd is het tijd voor een nieuwe uitdaging in een geheel andere branche en regio. 

Vanaf 1 juli zal ik me gaan inzetten voor startup Bazoeki. Bazoeki is het eerste platform waar men op een veilige en transparante manier een dier kan aanbieden, aanschaffen, verzekeren en onderhouden. Doordat Bazoeki de aanbieder checkt aan de poort kan de gebruiker zich focussen op waar het eigenlijk om draait: een leuke zorgeloze zoektocht naar een nieuw huisdier. Wanneer de gebruiker zijn nieuwe gezinslid heeft gevonden kan deze hem direct verzekeren bij een van de partners en wordt de mogelijkheid geboden om alle spullen die nodig zijn voor de verzorging van een pup of kitten direct aan te schaffen. 

Op dit moment is Bazoeki, in samenwerking met Dierenartsen, een eerste versie van het product aan het ontwikkelen. Eind augustus 2019 zal deze eerste versie in een ‘soft launch’ beschikbaar zijn. Officiële lancering volgt op 4 oktober 2019 (Wereld Dierendag).”

Heb je vragen over Bazoeki? Stuur Suzanne gerust een email op of bezoek de website.Pin It on Pinterest