Jaarevent 2023

Inspirerende tuinbouwondernemersonline koppelen aan aanstormend talent, dát is waar het om draait bij dit nieuwe concept uit de koker van Jungle Talks: online masterclasses gevolgd door pitch webinars vanuit de Costa Ricaanse jungle.

Maandelijks beschrijft een topondernemer het onzekere en kronkelige pad naar internationale uitbreiding, en wordt – hardop nadenkend – de horizon afgespeurd naar nieuwe groeikansen. Vervolgens solliciteren (internationale) studenten en afgestudeerden een maand later digitaal op stage- dan wel werkplekken die de betreffende ondernemer beschikbaar stelt en die verband houden met deze masterclass.

Op 28 oktober staat Aleia Roses centraal, een Nederlands-Mexicaans-Spaans rozenproject in Galicia, Spanje. Aleia Roses is een project dat op vele manieren breekt met tradities. En misschien wordt er daarom wel zoveel over gesproken! Hoor en leer over Aleia Roses door deel te nemen aan deze digitale masterclass van Dirk Hogervorst over de internationaliseringsstrategie van deze internationale bloemenproducent. Om gratis te kunnen deelnemen, kunt u hier registreren.

Op 23 november is het woord aan Bert van der Feltz, CEO van East West Seeds. U kunt zich online aanmelden voor deze masterclass.

Jungle Talks

Jungle Talks is geïnspireerd door Steve Jobs die zei: „I think the biggest innovations of the 21st century will be at the intersection of biology and technology.”Geen andere sector beweegt zo nadrukkelijk op het snijvlak van technologie en biologie als de tuinbouw. Jungle Talks leverteen bijdrage aan het digitaal en grenzeloos uitwisselen van kennis.

Dit specifieke Jungle Talks concept wordt ingebed in het onderwijsprogramma van de vier groene hogescholen in Nederland. Het uiteindelijke doel is om wereldwijd studenten en afgestudeerden te mobiliseren. In 2017 wordt verder samengewerkt met de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, Centre of Expertise Greenports, de Provincie Zuid-Holland en Seed Valley.

Ga voor meer informatie naar www.jungletalks.com, waar u zich gratis kunt aanmelden voor alle genoemde masterclasses.

 Pin It on Pinterest