Jaarevent 2023

De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen. Iedere deelnemer krijgt bij de finish een roos. Dit jaar – op 3 september – start het evenement in Lansingerland.

De gemeente Lansingerland bestaat dit jaar tien jaar. Ook de Ride for the Roses viert een jubileum: het is de twintigste editie. Het evenement op 3 september belooft dan ook een groot feest te worden, vertelt Michel Capitein van Technolab uit Bergschenhoek, lid van de stuurgroep ambassadeurs. De komende maanden wordt het programma voor de feestelijkheden ontwikkeld. Wilt u ook als ambassadeur uw steentje bijdragen, meldt u dan bij de stuurgroep.

Inschrijven voor de Ride for the Roses is al mogelijk. Individuele deelnemers kunnen kiezen uit toertochten van 25, 50 en 100 kilometer. Daarnaast kunnen ook bedrijfsteams zich aanmelden. Meer info op www.ridefortheroses.nl.

Greenport-team?

Gezondheid & Geluk zijn waarden die horen bij de Greenport. Daarom ondersteunen we dit initiatief als Greenport. Heeft u plannen deel te nemen aan de Ride for the Roses? Laat het de Greenport weten via [email protected]. Met voldoende aanmeldingen kunnen we een eigen Greenport-team starten!Pin It on Pinterest