Jaarevent 2023

21 november 13.00 – 16.00 uur: Innovatiesessie

Iedereen die een MIND-experiment wil uitwerken is van harte welkom. Vele teams zijn al aan de slag. Zij kunnen tijdens de sessie van 21 november hun ideeën verder uitwerken. Ze werken bijvoorbeeld aan het ontwerp van een verdienmodel, een klantreis waarbij de keuzes van een klant in beeld worden gebracht of een marktverkenning. De trekker van het team zal samen met de begeleider op voorhand afstemmen welke aanpak of methode past bij de groep.

Nieuwe teams en experimenten zijn altijd welkom! Zij kunnen zich van te voren melden bij community manager Kees Boks. In deze innovatiesessie zal er bijzondere aandacht besteed worden aan de mogelijkheden inzake POP-3 subsidies. Mensen van de provincie zullen met de teams (die dat wensen) meedenken over hoe het idee POP-waardig kan worden

Locatie: Buitenplaats Vlaardingen, Zuidbuurt 85, Vlaardingen

Aanmelden voor de sessie: [email protected].

27 november 19.30 – 22.00 uur: Themasessie Grond en alternatieve financiering

In de themasessies van Midden IN Delfland komen onderwerpen aan de orde die spelen in meerdere experimenten. Grond is zo’n onderwerp. De toekomst van ieder boerenbedrijf in Midden-Delfland hangt samen met de grond. Zonder grond geen veehouderij, zonder veehouderij een totaal ander landschap. Grond is een hefboom: het maakt of breekt de toekomstbestendigheid van de boerenbedrijven, en is een sleutel in verduurzaming.

Tijdens deze avond brengen we eerst met elkaar in beeld welke knelpunten er spelen rondom grond, wat de oorzaken en wat de gevolgen zijn. Vervolgens vragen we vier sprekers om oplossingen te presenteren die elders worden uitgeprobeerd, of waar al ervaring mee is opgedaan. Tot slot gaan we met elkaar en de sprekers in gesprek om te kijken of we er ideeën uit kunnen halen voor Midden-Delfland.

Locatie: volgt

Aanmelden voor de sessie: [email protected].



Pin It on Pinterest