Vacature
Programmasecretaris

World Expo is het Food Podium van 2015
Seminars voor de Foodsector op 9 en 11 juni

Op 9 en 11 juni organiseert de gemeente Rotterdam seminars voor de Foodsector. In 2015 is de World Expo in Milaan met als thema Feeding the Planet, Energy for Life. Dit jaar is Milaan dus hèt podium voor de Foodsector.

Samen met de Wageningen UR vindt op 9 juni een seminar plaats over het onderzoeksproject Foodmetres – Voedsel planning en innovatie door duurzame metropolitane regio’s.

Meer informatie over Foodmetres kunt u hier vinden >>

 Op 11 juni staat Food Logistiek centraal. Samen met het Havenbedrijf laat de gemeente zien wat de regio Rotterdam heeft te bieden als innovatieve haven voor de Foodsector. Voor dit seminar zijn exporteurs, overheden, exportorganisaties en brancheorganisaties uit Zuid-Amerika, Centraal Amerika, Zuid Afrika, Oost en West Afrika uit die actief zijn op het gebied van fruit, bloemen vis en vlees uitgenodigd. Tijdens het seminar matchen we deze bedrijven met met importeurs, coldstores, multinationals, retailers, brancheorganisaties, carriers en logistieke dienstverleners uit Europa.

Diezelfde avond ondertekent Rotterdam de Greendeal met Dutch Cuisine.

Geïnteresseerde Nederlandse bedrijven en wetenschappers zijn van harte welkom om aan te sluiten op donderdag 11 juni. Download hier de uitnodigingen en het programma >>

Aanmelden kan via [email protected]. Vermeld daarbij voor welk seminar u zich aanmeldt.Pin It on Pinterest