Jaarevent 2023

Innovatie Sensatie – 3 september a.s.

Beste relatie van de Kamer van Koophandel,

Van harte nodig ik u uit om live aanwezig te zijn bij de Finale van de KvK Hackathon 2016. Hier komen lokale en regionale ondernemers, creatieve hackers en toonaangevende grote organisaties samen om innovatie ter plaatse te beleven.

Datum:        Zaterdag 3 september a.s.
Ontvangst:  15.30 uur
Aanvang presentaties: 16.00 uur
Locatie:       World Trade Centre Den Haag, Prinses Beatrixlaan 582

De KvK Hackathon draait om het ontwikkelen van nieuwe concepten om veiliger, gezonder, duurzamer en rendabel in de stad te ondernemen. Designers, developers, strategen en analisten hebben in 24 uur slimme oplossingen gebouwd met behulp van schitterende datasets, exclusief gebouwd voor deze hackathon. Zij presenteren vandaag hun oplossingen voor challenges die zijn neergelegd door Royal FloraHolland, Binnenstad Den Haag, Zilveren Kruis en The Hague Security Delta.

Challenges

Hoe kunnen we consumenten prikkelen om meer bloemen en planten te kopen?

Hoe beschermen we MKB-ondernemers tegen cybercrime?

Hoe helpen we Haagse winkeliers de stap te maken naar online?

Hoe houden we de ondernemer en zijn of haar medewerkers vitaal?

Door samen te werken, ideeën te ontwikkelen, concepten te bouwen en te netwerken worden hier ter plaatse oplossingen gevonden. Dat is goed voor de stad en regio, goed voor ondernemers, een uitgelezen kans voor programmeurs en ontwerpers en leerzaam en inspirerend voor corporate organisaties. Op www.kvkhack.nl vindt u meer informatie.

Meer informatie

Ja, ik meld mij aan



Pin It on Pinterest