De kracht van ons glastuinbouwsector en de innovaties en ontwikkelingen die daarbij horen, mogen gezien worden. Letterlijk en figuurlijk. De gemeente Westland en InnovationQuarter hebben een interactieve kaart gerealiseerd met waterinnovaties en -oplossingen. Zo kunnen we de ontwikkelingen in de Nederlandse glastuinbouw inzichtelijk maken en onder de aandacht brengen. Te beginnen op het gebied van water, en binnenkort ook op het gebied van energie, robotica & genetica.

De kaart is online te vinden via www.westlandhortibusiness.com/en/innovations-and-solutions. U kunt zowel vanuit de lijst als vanuit de kaart op onderdelen klikken voor meer informatie, video’s, foto’s en een overzicht van gebruikers en aanbieders. U kunt de innovaties ook delen via social media (twitter, LinkedIn of mail).

De kaart op uw site?
Wilt u de innovaties in de kaart ook op uw site tonen? Dat kan. De kaart is een losse applicatie, die we ook als zodanig aanbieden zodat u deze in uw site kunt plaatsen. U kunt onderstaande banner ook gebruiken om een doorlink vanuit uw site te maken naar de kaart.

 

 

 

 

 

 

 

Aanvullingen of suggesties?
Mist u nog waterinnovaties of nieuwe oplossingen in deze kaart? O heeft u suggesties voor innovaties en nieuwe oplossingen voor de nog te ontwikkelen interactieve kaarten op het gebied van energie, robotica of genetica? Neem dan contact op via www.westlandhortibusiness.com/en/innovations-and-solutions.

 Pin It on Pinterest