Vacature
Programmasecretaris

Stijn en Rob Baan (Koppert Cress) bijten op 16 maart het spits af van seizoen 2017 van Jungle Talks. In april, mei en juni volgen respectievelijk Van den Berg Roses, Koppert Biological Systems en Dalat Hasfarm. Bij Jungle Talks worden inspirerende tuinbouwondernemers online gekoppeld aan aanstormend talent. 

Maandelijks beschrijft een topondernemer het onzekere en kronkelige pad naar internationale uitbreiding, en wordt – hardop nadenkend – de horizon afgespeurd naar nieuwe groeikansen. Vervolgens solliciteren (internationale) studenten en afgestudeerden een maand later digitaal op stage- dan wel werkplekken die de betreffende ondernemer beschikbaar stelt en die verband houden met deze masterclass.

Jungle Talks bestaat dit jaar uit online masterclasses met aansluitend  pitch webinars vanuit de Costa Ricaanse jungle. Hiermee levert Jungle Talks een bijdrage aan het digitaal en grenzeloos uitwisselen van kennis. Het concept wordt ingebed in het onderwijsprogramma van de vier groene hogescholen in Nederland. Het uiteindelijke doel is om wereldwijd studenten en afgestudeerden te mobiliseren. In 2017 wordt verder samengewerkt met de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, Centre of Expertise Greenports, de Provincie Zuid-Holland en Seed Valley.

Zowel de masterclasses als de pitch webinars zijn voor iedereen gratis toegankelijk. U kunt zich online aanmelden voor de masterclass van Stijn en Rob Baan. Meer informatie over Jungle Talks is te vinden op www.jungletalks.com.Pin It on Pinterest