Jaarplan 2024

 

 

 

 

Evenementen

De Greenport organiseert gedurende het jaar een groot aantal evenementen voor professionals in het regionale tuinbouwcluster. Op deze pagina vindt u een kleine greep.

 

Jaarevent

Ieder voorjaar blikt de Greenport terug en kijkt vooruit: wat hebben we bereikt, en waar ligt de stip aan de horizon voor het regionale tuinbouwcluster. Tijdens dit Jaarevent (dat voor het eerst in 2015 plaatsvond) laten we betrokken ondernemers aan het woord en nemen een of meer sprekers een kijkje over de schutting. De uitnodiging voor het Jaarevent wordt digitaal verzonden aan alle ontvangers van de Update van de Greenport.

Lees hier het verslag van het Jaarevent 2019
Bekijk hier het beeldverslag van het Jaarevent 2019
Bekijk hier het videoverslag van het Jaarevent 2019
Bekijk tweets van de bezoekers
Bekijk de presentatie van Paul Iske

Lees hier het verslag van het Jaarevent 2018
Bekijk hier het beeldverslag van het Jaarevent 2018
Bekijk hier het videoverslag van het Jaarevent 2018

Bekijk het programma van het Jaarevent 2017
Bekijk het (beeld)verslag van het Jaarevent 2017

Lees het verslag van het Jaarevent 2016
Bekijk het beeldverslag van het Jaarevent 2016

 

Meet & Greet Energie

De Energietransitie is een belangrijk thema voor de Greenport. Samen met ondernemers, overheden en kennisinstellingen werken we aan een toekomst zonder fossiele brandstoffen. Samen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp verzorgen jaarlijks een Meet & Greet over duurzame energie. De komende meeting zal zijn op 17 december 2019.

Lees het verslag van de Meet & Greet 2018
Bekijk hier het beeldverslag van de Meet & Greet 2018
Bekijk hier het videoverslag van de Meet & Greet 2018

Lees het verslag van de Meet & Greet 2017

Lees het verslag van de Meet & Greet 2016

Lees het verslag van de Meet & Greet 2015

 

Dutch Agri Food Week

De Greenport is trotse partner van de Dutch Agri Food Week, hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Agri Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

Lees meer over Dutch Agri Food Week

 

PIC Meeting

Van 11 tot en met 13 juni 2019 organiseerde de Greenport de negende bijeenkomst van het Plant Inter Cluster Consortium (PIC). PIC is een samenwerkingsverband van de 4 Franse regio-cluster-organisaties AgriSud Ouest Innovation, Céréales Vallée, Terralia and VEGEPOLYS. Ieder jaar organiseren zij hun meeting bij een ander cluster en in 2019 is gekozen voor Greenport West-Holland.

Lees meer over de PIC Meeting

Voor de Greenport is verbinden één van de belangrijke factoren. Mede daarom zijn leden uit ons dagelijks bestuur en programmateam, regelmatig aanwezig en vaak ook nauw betrokken bij events in de regio van de Greenport. Ook onze eigen events zijn een goede manier om het samen-werken te versterken.Pin It on Pinterest