Evenementen

De Greenport organiseert gedurende het jaar een groot aantal evenementen voor professionals in het regionale tuinbouwcluster. Op deze pagina vindt u een kleine greep.

Jaarevent

Ieder voorjaar blikt de Greenport terug en kijkt vooruit: wat hebben we bereikt, en waar ligt de stip aan de horizon voor het regionale tuinbouwcluster. Tijdens dit Jaarevent (dat voor het eerst in 2015 plaatsvond) laten we betrokken ondernemers aan het woord en nemen een of meer sprekers een kijkje over de schutting. De uitnodiging voor het Jaarevent wordt digitaal verzonden aan alle ontvangers van de Update van de Greenport.

Lees hier het verslag van het Jaarevent 2018
Bekijk hier het beeldverslag van het Jaarevent 2018
Bekijk hier het videoverslag van het Jaarevent 2018

Bekijk het programma van het Jaarevent 2017
Bekijk het (beeld)verslag van het Jaarevent 2017

Lees het verslag van het Jaarevent 2016
Bekijk het beeldverslag van het Jaarevent 2016

 

Meet & Greet Energie

De Energietransitie is een belangrijk thema voor de Greenport. Samen met ondernemers, overheden en kennisinstellingen werken we aan een toekomst zonder fossiele brandstoffen. Samen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp verzorgen we in 2015 en 2016 een Meet & Greet over duurzame energie.

Lees het verslag van de Meet & Greet 2015

Lees het verslag van de Meet & Greet 2016

 

Dutch Agri Food Week

De Greenport is trotse partner van de Dutch Agri Food Week, hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Agri Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

Lees meer over Dutch Agri Food Week

 

World Food Day

Op 16 oktober is het VN Wereldvoedseldag. Een dag waarop internationaal eten wordt gevierd, maar ook aandacht wordt gevraagd voor de uitdagingen waarvoor het huidige voedselsysteem staat. In 2016 vond de eerste World Food Day plaats, een gezamenlijk evenement van het ministerie van EZ, gemeente Rotterdam, Rabobank, provincie Zuid-Holland en de Greenport. World Food Day in Rotterdam geeft consumenten een exclusief kijkje in de keuken van onder meer de tuinbouw.

Lees meer over World Food Day

Bekijk het complete programma van de Dutch Agri Food Week

Voor de Greenport is verbinden één van de belangrijke factoren. Mede daarom zijn leden uit ons dagelijks bestuur en programmateam, regelmatig aanwezig en vaak ook nauw betrokken bij events in de regio van de Greenport. Ook onze eigen events zijn een goede manier om het samen-werken te versterken.Pin It on Pinterest